ME-2 Architecten BNA

Bosvilla Utrechtse heuvelrug

Aan de straatzijde oogt de woning besloten met een duidelijk accent naar de entree. Eenmaal bij de voordeur begint de ervaring van wonen in het bos. De ligging en het transparante karakter van de woning laat het binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Uitzicht op het bos vanuit de prive zijde van de woning, buiten wordt naar binnen gehaald.

Situatie en de ligging  ten opzichte van de zon.

Besloten voorgevel, open en transparante achtergevel.

Het zware steenachtige volume van de begane grond draagt de lichte houten bovenverdieping.

 

 

Robuuste en eerlijke materialen zorgen voor contrast in de verschillende woonlagen.

Meer Projecten

Brandweerkazerne Den Oever

Nieuwbouw 32 appartementen Bovenkarspel

Renovatie Gedempt Achterom