ME-2 Architecten BNA

Eigentijdse schuurwoning te Opperdoes

De woning is ontworpen naar het idee van een traditionele schuur in het open landschap. Het bouwvolume is ver van de weg geplaatst op de plek van de  oorspronkelijke historische bebouwing. De contouren in het landschap weerspiegelen een eigentijds vormgegeven agrarische schuurwoning.

Aan het einde van de lint “versnipperd” de bebouwing en gaat het lint over in het landschap.

Vlekkenplan van de woonfuncties.

Schetsmatig onderzoek naar typologie van een schuur.

Schetsontwerp plattegrond en verdieping.

Schetsontwerpen van verschillende gevels.

Begane grond en eerste verdieping.

Positie van de woning op de kavel.

Interieur visualisaties.

Visualisatie bij avond.

Meer Projecten

Renovatie gevel Nieuwstraat

Samcity City full of fun 

Brandweerkazerne Den Oever