ME-2 Architecten BNA

Samcity City full of fun 

Op een prominente plek langs de A7 ter hoogte van Hoorn wordt de geluidswal beëindigd door een '' zwarte doos ''. Wat gebeurd hier binnen en hoe ervaar je buiten als je eenmaal binnen bent? Realiseer een iconische volume zonder de inhoud bloot te geven, dat was de opdracht.

Locatieonderzoek met verschillende publieke bouwwerken grenzend aan het parkeerterrein.

Het ruwe schetsontwerp legt de basis voor het ontwerp.

Linker- en rechter zijgevel in de voorlopige ontwerpfase.

Voor- en achter gevel in de voorlopige ontwerpfase.

Volumestudie naar de verschijningsvorm en relatie tot andere gebouwen in de gebouwde omgeving.

Fotovisualisatie bij dag.

Fotovisualisatie bij nacht.

Video

Het uiteindelijke resultaat met een sfeer van de buitenverlichting.

Meer Projecten

Brandweerkazerne Den Oever

Brandweerkazerne ANTON

Gemeentewerf Wervershoof