ME-2 Architecten BNA

Steunpunt werf en veiligheid

Op de oude locatie van de gemeentewerf  en nabij de nieuwe zoutopslag van Rijkswaterstaat komt het nieuwe steunpunt Werf en Veiligheid  te Wieringerwerf. Het gebouw heeft een sober en doelmatig karakter, waarbij de verschillende disciplines allemaal hun eigen plek krijgen. De keuze voor baksteen komt voort uit de duurzaamheidswens en beperkt de kwetsbaarheid van de gevel in zijn industriële omgeving.

De locatie is Oost-West georiënteerd, waarin het gebouw met de voorgevel naar de Medemblikkerweg wordt geplaatst.

De  verschillende disciplines op het terrein met de overgang van ”vuil naar schoon”.

Door verschuiving van de volumes krijgt elke discipline zijn eigen plek.

Geveluitwerking.

Begane grond.

Verdieping.

visualisatie  bij avond.

Meer Projecten

Renovatie Gedempt Achterom

Woning verbouwing Ridderstraat

Eigentijdse vrijstaande woning te Onderdijk